Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

Matemàtiques vèdiques
Centre Cultural Sant Josep
L'Hospitalet, 29 de juny de 2011

Les Matemàtiques són considerades com la ciència de totes les ciències. Les Matemàtiques Vèdiques provenen dels Vedes que es van escriure fa mes de 3500 anys, aquest és un sistema basat en el càlcul mental que redueix el temps i la complexitat de les operacions.
Els beneficis d'aquest sistema són molts; entre d'altres l'increment de la creativitat, l'agilitat mental i la rapidesa, així com fomentar la bona memòria. L'objectiu final és perdre la por i gaudir de les matemàtiques.

A càrrec de Deepti Golani. Nascuda al Rajasthan, la seva formació acadèmica inclou diploma en historia, economia, literatura anglesa i un postgrau en economia.