Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

Nuevas estructuras materiales



Dimecres, 6 de juny, de 2018
Presentació del llibre: 

Nuevas estructuras materiales
(colecció RBA: un paseo por el Cosmos)

El llibre fa un passeig breu per la història dels materials i ens ensenya com els materials han estat clau en les diferents edats de l'home (pedra, coure, ferro...). Desprès d'aquest petit viatge històric, parlarem dels materials que estan revolucionant la societat actual i dels que revolucionaran la societat futura. El llibre s'endinsa en profunditat en els nanomaterials, destacant-ne alguns com el grafé i d'altres no tan coneguts.

A càrrec de Jordi Diaz,  autor del llibre. Doctor en Químiques i Enginyer Superior de Materials. Responsable i tècnic de la Unitat de Tècniques Nanomètriques CCiTUB. Coordinador Nanodivulga UB.