Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

El perfil del psicòpata
Dimarts, 13 de març, de 2018, a les 19 h
Centre Cultural Sant Josep
Conferència
El perfil de psicòpata


Dintre del camp de la Psicologia i del diagnòstic dels trastorns mentals ens trobem uns grans desconeguts que són els trastorns de personalitat, un d'ells és el trastorn antisocial de la personalitat (el psicòpata). Existeix una certa confusió entre el trastorn antisocial de la personalitat i els trastorns psicòtics, però quina diferència hi ha entre els dos perfils patològics?

Hi ha la creença popular, potser recolzada per la industria cinematogràfica, que els psicòpates" són persones perilloses, violentes i, fins i tot, assassins en sèrie. Què hi ha de cert en aquestes afirmacions?

A càrrec de Susana Sánchez Pérez psicòloga especialista en Psicologia Clínica. Experta en Psicologia Forense pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Acreditació de Europsy. Especialista en Psicoteràpia per la Federación Europea de Asociaciones de Psicólogos (EFPA), Directora del Gabinet Psicològic Rehder de l'Hospitalet de Llobregat, centre sanitari polivalent de Psicologia Clínica, Psicologia Sanitaria, Logopèdia i Psiquiatria, acreditat pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya.

Activitat inclosa en la Setmana Mundial del Cervell