Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

Neuromàrquèting: comprem el que volem?




Centre Cultural Sant Josep
L'Hospitalet,  19 de març, de 2015


Què ens impulsa realment a comprar? En els actes de compra, hi actuem de forma racional o ens domina el subconscient? Quin paper hi juguen les emocions? Quins mecanismes hi actuen, quan comprem?
Hi actuen igual en totes les compres o, segons què comprem, hi actuen mecanismes diferents? Els coneixements sobre neurociència ens poden ajudar a entendre els comportaments a l’hora de comprar,i també els que s’utilitzen per fer-nos comprar.

A càrrec de Mara Dierssen, neurobiològa, investigadora del Centre de Regulació Genòmica i presidenta de l’Asociación Española de Neurociencia.

Dins la programació de la Setmana Mundial del Cervell.