Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

La química i el vi.




Centre Cultural Sant Josep
Divendres 25 de novembre, de 2011
Xerrada amb tast.

El vi és un producte natural fruit d'una reacció química. Hi ha un gran nombre de compostos químics que intervenen en el procés d'elaboració del vi i que són els responsables que aquesta beguda
tingui una determinada olor o un gust especial.Parlarem de tot això i en farem alguna pràctica.

A càrrec de Rosa Ma Melià, professora de l'IES Infanta Isabel i presidenta de l'Associació de professors de Física i Química de Catalunya

Aquesta activitat forma part de la Setmana de la Ciència 2011