Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

Del pais de les meravelles a terminator




Centre Cultural Sant Josep
L'Hospitalet, 30 de maig, de 2012

L'evolució no és una història acabada... continua als nostres dies i continuarà. Darwin es planyia que mai no podria demostrar l'existència de l'evolució perquè pensava que era tan lenta i gradual que era impossible observar-la. Avui, en canvi, podem estudiar l'evolució en directe, així com la del passat. Però, i l'evolució del futur? Quin aspecte tindran els humans d'aquí a unes dècades, segles o mil•lenis? Quin és el futur de la vida a la Terra? Quin paper juguen la cultura i la tecnologia?

A càrrec de Jordi Serrallonga, arqueòleg i naturalista, professor de la Universitat Oberta de Catalunya, guia d'expedicions de CiènciaAventura.