Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

Addicció al joc i a la tecnologia




Centre Cultural Sant Josep
L'Hospitalet, 20 de novembre, de 2012

L'addicció al joc és un trastorn que provoca greus conseqüències en aquelles persones que el pateixen i en les seves famílies. El més important davant d'un problema d'aquest tipus és admetre que s'ha perdut el control de la conducta de joc i demanar ajuda. Afortunadament, és un trastorn que es pot tractar amb èxit. Una altra addicció sense substància o addicció comportamental és l'addicció a la tecnologia. Cada vegada s'estan atenen més casos de persones addictes als videojocs on line o a les xarxes socials, entre d'altres.

A càrrec de Susana Jiménez-Murcia, investigadora del grup de Psiquiatria i Salut Mental de l'IDIBELL i cap de la Unitat de Joc Patològic de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Organitzat amb l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL)