Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

De les falgueres a les orquídies: un recorregut per la flora del delta del Llobregat
Dimecres, 22 de març de 2017
Centre Cultural Sant Josep
Xerrada. Presentació del llibre:
“De les falgueres a les orquídies: un recorregut per la flora del delta del Llobregat”

Sabíeu que al delta del Llobregat s’han observat més de 1.100 espècies de plantes i que algunes són autèntiques joies botàniques? Voleu conèixer una mica més aquest ric patrimoni natural tan proper al nostre territori? Des de les primitives falgueres fins a les seductores orquídies.

Els biòlegs Valentín González, Rafael del Hoyo, Josep Maria Seguí i Andrés Valverde, faran una presentació del seu llibre sobre la flora vascular del delta del Llobregat. Aquest llibre és el fruit de més de 15 anys d’investigació i recull per primera vegada i de manera exhaustiva, totes les espècies botàniques observades en aquest espai natural.