Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

La teoria de jocs




Centre Cultural Sant Josep
L'Hospitalet, 12 de desembre, de 2012

La teoria de jocs estudia les decisions que es realitzen en un ambient on diversos individus interactuen estratègicament. Es va desenvolupar com una eina per entendre el comportament econòmic, però avui dia també s'aplica a les ciències polítiques, la biologia, sociologia, psicologia, etc.
A la conferencia estudiarem exemples de jocs que podem percebre a la nostra vida diària. Tothom ha viscut sense saber-ho una situació contemplada a la teoria de jocs.

A càrrec de Flip Klijn, investigador científic de l'Institut d'Anàlisi Econòmica (CSIC) i professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona.