Les conferències estan relacionades per ordre de dates, de la més recent a la més antiga. Aquestes conferències formen part del programa Pessics de Ciència que el Centre Cultural Sant Josep, realitza tots els dimecres a partir de les 19.00 hores. Aquestes conferències estan pensades per a gaudir-les "in situ", en directe. De tota manera pensem que els continguts que s'exposen són prou interessants per posar-les a l'abast de tothom

Alteracions de la parla




Centre Cultural Sant Josep
L'Hospitalet, 29 de febrer de 2012.

El llenguatge i la comunicació verbal són dues de les grans conquestes de la humanitat. Avui, encara més, sabem que les habilitats comunicatives són una de les eines necessàries per a l'èxit personal i professional. Les persones amb dificultats per a la comunicació pateixen un handicap en les seves carreres i una pèrdua de qualitat de vida.
La logopèdia és la disciplina que pot donar resposta a aquestes dificultats. Sovint associem la feina del logopeda a l'actuació amb nens que no parlen bé. Desconeixem que el logopeda pot ajudar a millorar la comunicació també a adults malalts i també a persones sanes que volen comunicar millor.

A càrrec de Josep Ma Vila, doctor en psicologia, professor de logopèdia a la Universitat Ramon Llull